Lifetri

Uitvaartverzekering van Lifetri een “goede keus”

De kosten van een uitvaart hangen vooral van de persoonlijke uitvaartwensen af. Wat voor kist moet er zijn? Hoeveel bloemen? En hoeveel mensen verwachten we? Maar daarnaast zijn ook de lokale kosten belangrijk.

Wat kost een uitvaart in Wieringen?

Elke begrafenis of crematie is anders. Een uitvaart in Wieringen kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Amsterdam. Uit ervaring weet Uitvaartvereniging De Laatste Eer dat het verstandig is om van tevoren na te denken over de uitvaart, en ook hoe deze betaalt moet worden. Een uitvaartverzekering kan dan een goede en interessante oplossing zijn.

Uitvaartverzekering

Bij Uitvaartvereniging De Laatste Eer geven we elk jaar onze prijzen door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit Wieringen wordt een uitvaartverzekering van Lifetri dan ook gebaseerd op onze prijzen en diensten.  Op deze manier sluit de polis helemaal aan bij de persoonlijke wensen en betalen verzekerden niet te veel.

Premie berekenen

Bij Lifetri kunt ook u vrijblijvend een premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort verzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de premie. De natura uitvaartverzekering van Lifetri noemde ze hierbij “een goede keus als je voor kwaliteit gaat”. Daarnaast blijkt Lifetri bij vergelijkingen vaak een goedkope uitvaartverzekering te zijn.